Култовата хорър поредица Писък, създадената от легендарния майстор на ужаса Уес

...
Култовата хорър поредица Писък, създадената от легендарния майстор на ужаса Уес
Коментари Харесай

Кортни Кокс се завръща с Писък на екрана

Култовата хорър поредност " Писък ", създадената от именития занаятчия на ужаса Уес Крейвън и сценариста Кевин Уилямсън, се завръща на огромния екран при започване на 2022-а. Новата лента ще опише идната смразяваща глава от историята на градчето Уудсбъро, емблематичната Сидни Прескот и страховития Гоустфейс.

Режисьори на " Писък " са Мат Бетинели-Олпин и Тайлър Жилет от креативното трио Radio Silence, стоящо зад жанровия шлагер " Докато гибелта ни раздели ", а сценаристи са Джеймс Вандербилт ( " Зодиак ", " Невероятният Спайдър-мен " ) и Гай Бизик ( " Докато гибелта ни раздели ", " Castle Rock " ). Създателят на поредицата Уилямсън е изпълнителен продуцент, наедно с третия член на Radio Silence Чад Вилела.

В ролята на Сидни Прескот още веднъж ще забележим звездата Нев Кембъл, която неотдавна изрази задоволството си от уважението, което създателите на идната продукция засвидетелстват към паметта и наследството на Крейвън, както и вълнението си от идното ѝ завръщане в Уудсбъро: „ След като прекарах много време в диалози с Radio Silence, те демонстрираха голяма обич и почитание към Уес и всичко, което той е направил за поредицата „ Писък “. Изключително разчувствана съм да вляза още веднъж в ролята на Сидни Прескот и да се завърна в Уудсбъро. “

Жилет и Бетинели-Олпин също не крият вълнението си от опцията да работят с Нев Кембъл: „ Щипем се, с цел да проверим дали сънуваме. Трудно е да изразим в каква огромна степен обликът на Сидни Прескот образува любовта ни към филмите. Възможността да работим с Нев е сбъдната фантазия. Не би било филм от поредицата " Писък " без Нев и за нас е чест и сме извънредно разчувствани да се присъединим към нея в  Уудсбъро. “

Наред с Нев Кембъл, в новия " Писък " се завръщат и други двама ветерани от поредицата – Кортни Кокс и Дейвид Аркет, които още веднъж ще влязат в кожите на паметните Гейл Уедърс и Дюи Райли. Към тях се причисляват и няколко нови лица, измежду които Джак Куейд ( " The Boys " ), Мелиса Барера ( " In The Heights " ) и Джена Ортега ( " You " ). Продуценти на кино лентата са Джеймс Вандербилт, Пол Найстийн и Уилям Шерак.

" Писък " ще огласи кината на 14 януари 2022-а.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР